Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 262 gange

Bambus hovedpude

  Del

  zoom
  Bambus hovedpude
  Set 262 gange

  Vågner du træt og uoplagt om morgenen, fordi du sover dårligt om natten, på grund af at du ligger dårligt eller har det for varmt, så er Konbanwa bambus hovedpuden lige noget for dig. Puden er fyldt med det populære Memory Foam, som former sig efter dit hoved, så det får den perfekte støtte, ligegyldigt hvordan du ligger. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 229,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -43%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vågner du træt og uoplagt om morgenen, fordi du sover dårligt om natten, på grund af at du ligger dårligt eller har det for varmt, så er Konbanwa bambus hovedpuden lige noget for dig. Puden er fyldt med det populære Memory Foam, som former sig efter dit hoved, så det får den perfekte støtte, ligegyldigt hvordan du ligger.

  Du kan enten lægge Konbanwa bambus hovedpuden fladt ned, så den giver støtte til din nakkemuskulatur, eller du kan lægge den på højkant for en mere blød støtte, eller du kan folde den sammen, så den bliver helt fast og lækker at sidde op ad, når du vil læse eller se tv i sengen.

  Allergivenlig hovedpude

  Hovedpuden er allergivenlig og hygiejnisk. Du kan vaske den i vaskemaskinen og tørre den i tørretumbleren, uden at den miste faconen eller dens støttende egenskaber. Puden er også temperaturregulerende.

  Køb Konbanwa bambus hovedpude i dag, og vågn frisk og veludhvilet i morgen.

  Egenskaber:

  • Lavet af naturlige bambusfibre, polyester og memoryskum
  • uden har et meget blødt betræk med lynlås, der nemt kan tages af og vaskes
  • Dimensioner: 57 x 36 x 15 cm
  • Optimal støtte til nakke og hoved
  • 100% hypoallergisk, antibakteriel og åndbar

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /