Filters

Støttestrømper gør, som navnet siger, støtter! De er designet til at stimulere blodcirkulationen, lindre smerter, reducere hævelser og forebygge åreknuder og væskeophobninger. Herunder finder du støttende flystrømper i flere forskellige udformninger, farver og størrelser.

Kompressionsstrømper – hvorfor?

Det er ikke kun gamle, der har brug for støttende strømper. Også du, der går, står eller på anden måde belaster din ben meget i løbet af dagen kan have god gavn af en støttestrømpe. Eller hvis du er gravid. Eller du, som skal ud at flyve kan have glæde af et par flystrømper, som reducerer risikoen for blodpropper i benene.

Mange løbere har også fundet ud af, at de kan forbedre deres præstation ved at bruge kompressionsstrømper. Bl.a. fordi mælkesyren i blodet bliver lavere, end når de ikke bruger strømperne.

Må man sove med kompressionsstrømper på?

Forskellen på støttestrømper og kompressionsstrømper er, at sidstnævnte har større kompression end førstnævnte. Den øgede kompression gør, at den ikke må bruges om natten, eller hvis du ligger end i en længere periode, da det kan belaste dit hjerte. Flystrømper er som kompressionsstrømper.

Billige støtte- og flystrømper

Når du køber støttende strømper på manillo.dk, får du dem til vores sædvanlige lave priser. Så kan du nemmere anskaffe dig flere par og måske endda med forskellige egenskaber.