Kompressionsstrømper med lynlås i sort

Kompressionsstrømper med lynlås i sort

Kompressionsstrømper med lynlås i sort

59,00 kr.

På lager

59,00 kr.

Føl øjeblikkelig lindring af smerte og hævelse med 1 par kompressionsstrømper, som er specielt udviklet til at forbedre omløb i dine fødder og ben.

Ryd
Dag-til-dag levering
Billige fragtpriser
14 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Effektive og komfortable

Især folk med dårligt blodomløb, mennesker som ofte løber eller har jobs der kræver, at de står og går meget er i risikogruppen for blodpropper i benene og for at udvikle grimme åreknuder. Eksempelvis har stewardesser i mange år brugt kompressionsstrømper (også kaldet støttestrømper), da de både er udsat for højt tryk, men også står og går rigtig meget i løbet af dagen.

Disse kompressionsstrømper er specielt designet til at stimulere blodcirkulationen i dine ben, samt lindre og reducere hævelser og smerter. Endvidere har de også til formål at minimere åreknuder og væskeophobninger.

Kompressionsstrømper med lynlås giver dig mulighed for komfortabelt at tage dem på, så du slipper for at sidde og hive eller flå i dem for at få dem på plads. Derudover er strømperne designet i en tå-løs model, så de er luftige at have på og tilpasser sig enhver skostørrelse. De dækker ben, ankel og fod, er diskrete og egnet til anvendelse med enhver type fodtøj.

Kompressionsstrømperne er fremstillet af åndbart nylon og spandex, så de er komfortable at bruge. Srømperne er særligt nyttige for dig, som står, går eller sidder meget i løbet af dagen, uanset din alder og hvorvidt du befinder dig på arbejde, derhjemme, på feri osv.

 

Du får:

 

  • 1 par kompressionsstrømper i sort

Specifikationer:

 

  • Materiale: nylon (50%), elastisk fiber (40%) og elestan (10%)
  • Størrelse: Vælg ml. S/M – L/XL og XXL

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, ,