Kompressions Knæbind – Neopren støttebind til knæet

Kompressions Knæbind - Neopren støttebind til knæet

Kompressions Knæbind – Neopren støttebind til knæet

49,00 kr.

Out of stock

49,00 kr.

Lækkert Kompressions Knæbind i høj kvalitet. Øger blodcirkulationen og forhindre hævelser under sport, fitness og andre fysiske aktiviteter. Undgå ømme og hævede knæ når du dyrker motion eller er på arbejde.

Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Med dette Kompressions Knæbind, så får dine knæ den optimale støtte og samtidig giver det dig en forøgelse af blodcirkulationen i og omkring knæet, som også forhindre hævelser. – Kombinationen af Støtte, Quadstretch? neopren og Kompression er genialt til dig der vil passe på dine knæ. Har en fantastisk pasform og kvalitet!

Vi er en nation af fitness og sportselskende mennesker! Og mange af os dyrker en eller anden form for træning flere gange om ugen. Med tiden kan dette begynde at give os små følgeskader i skuldre, ryg og ben. Men der hvor langt de fleste først mærker det er i deres knæ. Det skyldes, at næsten uanset hvilken form for motion vi dyrker, så er der altid stor belastning på vores knæ. Når man så ligger oven i, at mange også belaster deres knæ på arbejdet, så er det ikke underligt at vi efterhånden kan mærke det i dem.

Med Kompressions Knæbindet på under træning eller inde under dine bukser i dagligdagen, så giver du dine knæ en velfortjent støtte og en mærkbar forøgelse af blodcirkulationen.

Kompressions Knæbindet kan bruges både hvis du har pådraget dig en skade eller bare vil modvirke ømme, trætte og hævede knæ i dagligdagen og når du dyrker motion.

Kompressions Knæbind er fremstillet i flexibelt Quadstretch? neopren, som tillader den vigtige 4-vejs bevægelse. Bindet er udstyret med en holdbar lynlås og velcrolukning, som gør det nemt at få af og på.

Features

  • Kompressions Knæbind
  • Designet til at give optimal støtte og kompression
  • Forøger blodcirkulationen, forhindre hævelser og ømhed
  • Fremstillet i: Flexibelt Quadstretch? neopren
  • Super bevægelsesmuligheder (4-vejs)
  • Perfekt til: Alle former for sport og fitness
  • Perfekt til: Hverdag og job
  • Størrelser: S/M – L/XL

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

,