Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 113 gange

Kompakt bilstøvsuger - 12v

  Del

  zoom
  Kompakt bilstøvsuger - 12v
  Set 113 gange

  Undgå irriterende forlængerledninger hen over gårdspladsen og over til bilen eller lastbilen, når den skal gøres rent. Denne handy bilstøvsuger virker ved hjælp af cigartænderen i bilen. Så er du langturschauffør vil det være oplagt at have den liggende i lastbilen, ligesom den er oplagt at tage med i bilen på ferien. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå irriterende forlængerledninger hen over gårdspladsen og over til bilen eller lastbilen, når den skal gøres rent. Denne handy bilstøvsuger virker ved hjælp af cigartænderen i bilen. Så er du langturschauffør vil det være oplagt at have den liggende i lastbilen, ligesom den er oplagt at tage med i bilen på ferien.

  Bilstøvsugeren her kan klare både vådt og tørt. Der medfølger en ca. 250 cm lang ledning med stik, der kan bruges i bilstikket.

  Kompakt bilstøvsuger med praktisk filter

  Støvsugeren har et kompakt letvægtsdesign, så den ikke optager unødigt meget plads. Den måler ca. 41 cm med det aftagelig mundstykke. Uden mundstykket måler den 29 cm.

  Den handy bilstøvsuger er udstyret med et filter, som forhindrer støv og snavs i at komme ind i motoren. Filteret kan fjernes, vaskes og genbruges.

  Billig bilstøvsuger

  Køb din bilstøvsuger i dag her på manillo.dk til en fast lav pris. 

  Den virker til 12 v cigarettænderstik.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /