Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 127 gange

Kølende gel indlæg til Hovedpude

  Del

  zoom
  Kølende gel indlæg til Hovedpude
  Set 127 gange

  Undgå at få det for varmt om natten eller at ligge med dug på panden på grund af en hovedpine, for dette kølende gelindlæg til din hovedpude holder dig tilpas nedkølet, så du fremover undgår at blive ophedet eller at vågne gennemsvedt. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå at få det for varmt om natten eller at ligge med dug på panden på grund af en hovedpine, for dette kølende gelindlæg til din hovedpude holder dig tilpas nedkølet, så du fremover undgår at blive ophedet eller at vågne gennemsvedt. Læs mere nedenfor.

  Det kølende gel indlæg er et praktisk redskab altid at have liggende i dit hjem, til nedkøling på de varme sommernætter, til afstresning og ro, til lindring af dine hovedpiner eller til dit barn med feber.

  Gelindlægget er behageligt og blødt, derved perfekt til afslapning og hvile, og endvidere praktisk, let og brugervenligt. Indlægget er let at genopfylde og kan nemt gemmes væk eller transporteres, når ikke det er i brug, da det fylder meget lidt som sammenfoldet uden vand i.

  Det kølige gelindlæg er fremstillet af et helt specielt materiale med en plastoverflade på den ene side og en fløjlslignende overflade på den anden. Jo koldere vand du fylder den op med før brug, desto længere og mere intenst virker indlægget.

  Tip: Du kan med fordel købe flere end et indlæg, så du kan glæde hele familien med en god nattesøvn – de vil elske dig for det!

  Specifikationer
  Dimensioner: 52 x 35 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /