Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Køkkenbar med 2 stole - 38x120x89cm

  Del

  zoom
  Køkkenbar med 2 stole - 38x120x89cm

  Der er nu noget særligt ved at sætte sig op på en høj stol – hvad enten man er barn eller voksen. Nu kan du rykke barfornemmelsen hjem i køkkenet med denne køkkenbar med 2 stole. Og den kan bruges til mange ting. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 1499,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er nu noget særligt ved at sætte sig op på en høj stol – hvad enten man er barn eller voksen. Nu kan du rykke barfornemmelsen hjem i køkkenet med denne køkkenbar med 2 stole. Og den kan bruges til mange ting. Mere info herunder.

  Denne hvide bar med bambusflader er ikke ”bare” en bar med 2 stole. Det er også en hyggekrog for børn og voksne. En arbejdsplads, en lektieplads, en legeplads eller en spiseplads. Derudover tilbyder baren også ekstra opbevaringsplads.

  Bar med opbevaring

  I den ene ende af baren er en reol med plads til opbevaring. Reolen består øverst af en skuffe, dernæst en hylde, så en trådkurv, der kan trækkes ud, og nederst en vinreol med plads til tre flasker. Så der er plads til lidt af hver fra slikposer og bolsjeglas over viskestykker og klude til vin- eller saftflasker.

  Bord og reol måler 38 x 120 x 89 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /