Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 134 gange

Køkken rullebord med skuffe

  Del

  zoom
  Køkken rullebord med skuffe
  Set 134 gange

  Dette rullebord er praktisk at have i køkkenet, entreen eller børneværelset. Det fylder ikke meget, men giver gode opbevaringsmuligheder qua de tre kurve under hinanden, skuffen øverst samt bordpladen. Bordet har fire hjul, så det er nemt at flytte rundt på eller skubbe væk, når der skal gøres rent under det. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 599,00

  -42%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette rullebord er praktisk at have i køkkenet, entreen eller børneværelset. Det fylder ikke meget, men giver gode opbevaringsmuligheder qua de tre kurve under hinanden, skuffen øverst samt bordpladen. Bordet har fire hjul, så det er nemt at flytte rundt på eller skubbe væk, når der skal gøres rent under det.

  Med dette bord er det nemt at holde orden på viskestykker, servietter og duge i køkkenet. Eller på huer og vanter i entreen eller legetøjet på børneværelset. Det er super anvendeligt alle vegne i hjemmet.

  Praktisk lille rullebord

  Det er nemt at få plads til i et ledigt hjørne af rummet. Det har neutrale farver, så det kan matche til resten af interiøret i rummet.

  Det er nemt at komme til tingene i kurvene, da de kan trækkes ud ligesom skuffer. Rullebordet har glatte overflader, der er nemme at tørre af med en fugtig klud.

  Egenskaber:

  • Mål: Bredde 37 cm x længde 37 cm x højde 76 cm
  • 4 hjul til at rulle bordet rundt.
  • Farve: hvid/grå

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  rullebord-grå