Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 150 gange

Kinzo Haveslange og slangevogn - 30 m

  Del

  zoom
  Kinzo Haveslange og slangevogn - 30 m
  Set 150 gange

  Med denne Kinzo haveslange og slangevogn får du fuldstændig styr på din haveslange. Du kan have den med dig rundt i haven, uden den vikler sig ind, eller at du falder over den. Derved skåner det også haveslangen, da den ikke får unødvendige knæk og vrid. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -30%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne Kinzo haveslange og slangevogn får du fuldstændig styr på din haveslange. Du kan have den med dig rundt i haven, uden den vikler sig ind, eller at du falder over den. Derved skåner det også haveslangen, da den ikke får unødvendige knæk og vrid. Se mere info herunder.

  Der med følger 3 tilslutninger, 120 cm slange til at forbinde haveslangen til vandhanen, og en sprøjtedyse. Slangen er 30 meter lang. Slangevognen har 2 hul og støttebøjle. Håndtaget kan justeres i højden. Slangen rulles manuelt ind igen.

  En slangevogn gør arbejdet nemmere

  Slut med at bære tunge vandkander, når der skal vandes. Med en slangevogn slipper du også for at trække din haveslange rundt i haven med risiko for at beskadige den, hvis der f.eks. er en skarp sten.

  Samtidig er en slangevogn også en praktisk opbevaringsløsning, når haveslangen ikke er i brug. For nu ligger den ikke på jorden og rådner.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /