Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 134 gange

Kattemiljø m. massagebørste

  Del

  zoom
  Kattemiljø m. massagebørste
  Set 134 gange

  Smart kattemiljø med kradsebræt, samt buet børste til leg og massage. Der er hul til katteurt under bunden. Skån din sofa for kattehår og kradsemærker. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Smart kattemiljø med kradsebræt, samt buet børste til leg og massage. Der er hul til katteurt under bunden. Skån din sofa for kattehår og kradsemærker.

  Slip for kattehår og kradsemærker rundt omkring i huset. Her er kattemiljøet din kat vil elske med kradsebræt i bunden, kombineret med en bueformet børste der er god at nusse og gnide sig op ad.
  Når katten går igennem buen eller gnider sig op ad den, fjerner den løse kattehår, giver en dejlig massage og børster pelsen.
  Bunden af kattemiljøet fungerer som kradsebræt og giver katten mulighed for at bruge sit medfødte instinkt til at hvæsse kløer uden det går ud over sofaen eller panelerne.
  Du kan gøre kattemiljøet ekstra fristende ved at komme lid t katteurt i hullet under bunden. De fleste katte kan nemlig ikke modstå den stærke mintagtige duft af katteurt og det vil lokke dem til at tage kattemiljøet i brug.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /