Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Kattelegetøj - Katten efter musen

  Del

  zoom
  Kattelegetøj - Katten efter musen

  Sæt kulør på hverdagen og skærp dit lille tigerdyrs sanser med det nye kattelegetøj, der er særligt udviklet til at stimulere og aktivere din kats naturlige jagtinstinkt, mens den bevæger musen rundt med enten pote eller snudestød i legeskinnen. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Sæt kulør på hverdagen og skærp dit lille tigerdyrs sanser med det nye kattelegetøj, der er særligt udviklet til at stimulere og aktivere din kats naturlige jagtinstinkt, mens den bevæger musen rundt med enten pote eller snudestød i legeskinnen. Læs videre nedenfor.

  Styrker kattens sanser og naturlige jagtinstinkt
  Kattelegetøjet er et spændende og tempofyldt legeprodukt, der er udviklet til timelang beskæftigelse for din kat og som samtidig skærper din kats sanser, så du kan sikre at din lille tiger er beskæftiget, stimuleret, fit og underholdt i mange timer fremover.

  I en klassisk ”katten efter musen”-leg styrkes din kats naturlige jagtinstinkt, fordi legeskinnen er specielt udviklet til at vække din kats opmærksomhed, mens den jager og skubber musen videre.Den lille mus lokker til en ægte jagtleg, som træner motorik, smidighed og intelligens, mens din kat beregner, hvordan den bevæger musen rundt med enten pote eller ved snudestød i legeskinnen.

  Kradsemåtte til at hvæsse kløer
  Kattelegetøjet er udviklet med en kradsemåtte på toppen, som indbyder din kat til at kradse og hvæsse dens kløer på overfladen, fremfor at gå til genstande, møbler og betræk i dit hjem.

  Det sjove produkt anbefales og er ideelt til katte i alle aldre.

  Specifikationer
  Materialer: Polypropylen og polyester
  Dimensioner: 6,5 x 25,5 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /