Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 327 gange

Justerbart bælte uden huller

  Del

  zoom
  Justerbart bælte uden huller
  Set 327 gange

  Bælter kan være så besværlige at have på, hvis ikke hullernes afstand passer, hvilket kan gøre, at bæltet strammer eller er for løst. Med dette justerbare bælte uden huller kan du tilpasse bæltet nøjagtigt til din størrelse. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bælter kan være så besværlige at have på, hvis ikke hullernes afstand passer, hvilket kan gøre, at bæltet strammer eller er for løst. Med dette justerbare bælte uden huller kan du tilpasse bæltet nøjagtigt til din størrelse.

  Dette bælte passer altid både i størrelse og stil. Det er enkelt og elegant designet, så du kan bruge det med ethvert sæt tøj – hvad end det er til hverdag eller festlige lejligheder.

  Tilpasses til dig

  Bæltet er justerbart uden huller, hvilket betyder, at du kan opnå den helt rigtige længde og nemt kan justere på bæltets størrelse i løbet af dagen ved at løsne eller stramme lidt på bæltespændet, så det hele tiden føles rart at have på.

  Bæltet har en bredde på 3 centimeter og er fremstillet i syntetisk læder med et blankt bæltespænde. Det kan passe en livvidde fra 71 cm og op til 122 cm og kan justeres helt ned til halve cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /