Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 490 gange

Just Slim sauna bælte

  Del

  zoom
  Just Slim sauna bælte
  Set 490 gange

  Opnå effektiv slankning omkring maveregionen med det smarte neoprenbælte, der fungerer som en sauna omkring livet, mens du træner – selv hvis du allerede træner, men ønsker en mere effektiv måde at komme af med maven på, da er Just Slim Belt det helt rigtige for dig. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Opnå effektiv slankning omkring maveregionen med det smarte neoprenbælte, der fungerer som en sauna omkring livet, mens du træner – selv hvis du allerede træner, men ønsker en mere effektiv måde at komme af med maven på, da er Just Slim Belt det helt rigtige for dig. Læs videre nedenfor.

  Øger forbrændingen, så du lettere kan smide fedtet
  Fedt på maven og de såkaldte kærlighedshåndtag er notorisk svært at komme af med, men med et Just Slim Belt, kan du nu fremover få dobbelt så meget ud af din træning, fordi det fungerer som en sauna omkring din mave, mens du træner eller dyrker motion – således at du vil du svede ekstra meget og dermed også tabe dig.

  Tab ekstra kilo, mens du træner
  Brug Just Slim Belt, når du står på løbebåndet, step-maskinen eller sidder på spinningcyklen, mv., så du opnår en maksimal effektiv forbrænding på maven og i siderne.

  Bæltet er lavet i slidstærkt neopren og er udstyret med 5 stærke lynlåse, der gør at Just Slim Belt sidder behageligt, fordi det former sig efter din krop. Endvidere passer bæltet til både mænd og kvinder, og kan bruges af alle med et mål omkring livet på op til 127 cm.

  Specifikationer

  • Indsatsområder: Hele maveregionen
  • Materialer: Slidstærkt neopren
  • Lynlås: 5 stks. for optimal tilpasning
  • Størrelse: Op til 127 cm. omkring livet
  • Model: Unisex til mænd og kvinder

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /