Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Junior Knows Air fodbold med LED

  Del

  zoom
  Junior Knows Air fodbold med LED

  Din lille, fodboldelskende søn eller datter vil elske dig for denne air fodbold med LED fra Junior Knows. Nu kan der spilles fodbold indendørs, for fodbolden laver ikke mærker og flyver ikke op i luften. Men der skal lidt plads til. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Din lille, fodboldelskende søn eller datter vil elske dig for denne air fodbold med LED fra Junior Knows. Nu kan der spilles fodbold indendørs, for fodbolden laver ikke mærker og flyver ikke op i luften. Men der skal lidt plads til.

  Snup en fodboldkamp med junior søndag eftermiddag med denne Junior Knows Air fodbold med LED. Den svæver hen over gulvet og skal bare styres i den rigtige retning med foden. Hvem scorer først og mest?

  Fodbold med LED

  Denne air fodbold er superunderholdende at spille med, og det bliver kun bedre og sjovere af, at den lyser op i 3 forskellige flotte farver. Så kan I tage omkampen søndag aften, når mørket falder på – kun ved hjælp af fodboldens indbyggede LED lysdioder.

  Fodbolden er lavet af solidt plastik og måler 19 cm i diameter og er 7 cm høj. Den virker ved hjælp af 4 AA-batterier, som skal købes separat.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /