Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

JHC WL10 Trådløs oplader – sort

  Del

  zoom
  JHC WL10 Trådløs oplader – sort

  Det er hermed gjort til en skrøne at opladning af din smartphone skal se kedelig ud og foregå gennem en træls sammenfiltret ledning! Denne unikke og trådløse sekskant er en geometrisk skønhed, der leger med din synssans, mens den står for høj kvalitet, styrke og effektivitet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 139,00

  Vejl. pris kr 159,00

  -13%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det er hermed gjort til en skrøne at opladning af din smartphone skal se kedelig ud og foregå gennem en træls sammenfiltret ledning! Denne unikke og trådløse sekskant er en geometrisk skønhed, der leger med din synssans, mens den står for høj kvalitet, styrke og effektivitet. Læs mere nedenfor.

  Geometrisk design for et særligt sanseindtryk
  Det er sikkert at sige, at JHC WL10 er en fryd for øjet! Ikke blot fungerer den som en oplader til din telefon, men også som en iøjnefaldende smuk pyntegenstand i dit moderne hjem. Kombinationen af dens hexagon form og dens LED lysende overflade giver opladeren et næsten futuristisk udseende, der skaber et helt specielt udtryk, som er svært at se bort fra.

  Overfladen på den geometriske skønhed er støbt i skridsikker silikone, der er endvidere behageligt at røre ved og som sikrer stabilitet, når du har din enhed til opladning.

  Trådløs og kompakt
  JHC wl10 opladeren er udviklet i et trådløst design, der frigør dig fra kabelrod og som gør det ekstra let for dig at sætte din smartphone til opladning. Endvidere er opladeren lille, let og kompakt, så den er nem at have med dig, hvad enten den bliver medbragt i din håndtaske eller transporteret i din kuffert, når du rejser på ferie.

  Indhold
  1 x JHC WL10 trådløs oplader
  1 x USB opladerkabel
  1 x brugsmanual

  Specifikationer
  høj styrke og effektivitet
  CE, FCC og RoHS certifikater
  Input: 5V / 2A
  Output: 5V / 1A
  Rækkevidde: ≤8mm
  Opladningseffektivitet: ≥76%
  Dimensioner: 102 x 88 x 17 mm
  Materiale: plastik i høj kvalitet

  Kompatibel med
  De fleste standard QI-enheder, herunder også Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, LG G3 / G2, Google Nexus 7/6/5/4, Nokia Lumia 1520/920/930/820/1020, Asus Padfone S, Blackberry Z30, Classic, mv.

  Bemærk: Undersøg venligst på forhånd om din enhed understøtter trådløs opladning (Qi), for at bruge denne funktion. Til smartphones uden indbygget trådløs oplader er en trådløst opladnings-modtager påkrævet (medfølger ikke)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /