Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Iron Gym Xtreme - pull up stang

  Del

  zoom
  Iron Gym Xtreme - pull up stang

  Iron Gym Xtreme er den smarte multifunktionelle træningsbøjle, der giver brugere 15 forskellige øvelser til formning af en stærk, sund og flot tonet overkrop! Uanset om du foretrækker at nå til dit drømmeresultat med pull-ups, chin-ups, push-ups, sit-ups eller dips, da vil du få glæde af det effektive træningsudstyr, der giver dig adgang til målrettet træning af dine mange muskelgrupper - herunder arme, bryst, ryg og skuldre. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 295,00

  Vejl. pris kr 449,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Iron Gym Xtreme er den smarte multifunktionelle træningsbøjle, der giver brugere 15 forskellige øvelser til formning af en stærk, sund og flot tonet overkrop! Uanset om du foretrækker at nå til dit drømmeresultat med pull-ups, chin-ups, push-ups, sit-ups eller dips, da vil du få glæde af det effektive træningsudstyr, der giver dig adgang til målrettet træning af dine mange muskelgrupper - herunder arme, bryst, ryg og skuldre. Læs mere nedenfor.

  Iron gym Pull up stang til hjemmetræning

  Den let brugbare og bærbare træningsbøjle i et pænt alsidigt design og i pro-kvalitetsstål giver dig frihed til en komplet træning af din overkrops ydeevne. Træningsbøjlen gør brug af alle overkroppens muskler og kroppens naturlige modstandskraft på tværs af en række øvelser, der opbygger og danner overkroppens muskler, mens den også ideelt anvendes til fedtforbrænding.

  Bøjlen er af justerbar konstruktion, som gør det muligt at montere den i en standard dørkarm og som tillægger sig enhver form for vægtykkelse. 

  Gå ikke på kompromis med din træning bare fordi du gør det hjemmefra! Nyd din træning i trygge omgivelser, uanset om du er nybegynder eller rutineret, og nyd endvidere gavn af den medfølgende personlig træningsvideo, der vil guide dig eller lade dig inspirere til sjov og optimal effektivitet.

  Obs: Stropper er ikke inkl.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /