Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Iphone lightning kabel 3 m - 5/5S/6/6S/6+/7/8

  Del

  zoom
  Iphone lightning kabel 3 m - 5/5S/6/6S/6+/7/8

  Få fornøjelsen af det nye 3 meter lange iPhone Lightning kabel, der er meget mere kompakt, rækker længere og som kan vendes begge veje, både op og ned, så det også er langt lettere og hurtigere at tage i hurtigt brug og indsætte, når du skal oplade eller synkronisere din iPhone 5, 5s, 6, 6s eller 6+. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 69,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -30%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få fornøjelsen af det nye 3 meter lange iPhone Lightning kabel, der er meget mere kompakt, rækker længere og som kan vendes begge veje, både op og ned, så det også er langt lettere og hurtigere at tage i hurtigt brug og indsætte, når du skal oplade eller synkronisere din iPhone 5, 5s, 6, 6s eller 6+. Læs mere nedenfor.

  3 meter, plads til komfort
  Slip for at afbryde din telefon når den ringer eller modtager en besked midt i en opladning eller synkronisering, for det 3 meter lange kabel giver dig plads til at besvare dine opkald fra komforten i din sofa, uden hverken at rejse dig eller at hive telefonen ud af opladeren, fordi ledningen er for kort.

  Kompakt og vendbart
  Lightning kablet har lige siden det kom på markedet repræsenteret en ny tendens indenfor mobilkabler og ladere – det er kompakt, fylder mindre og er vendbart, så det kan indsættes i din iPhone eller iPad med både forsiden og bagsiden af det lille 8-pins hoved på kablet.

  Specifikationer
  Længde: ca. 3m

  Kompatibel med
  iPhone 8 / 7 / 6 / 6s / 6 Plus / 5s / 5 / 5c
  iPad Mini 1 2 3 / iPad Air / iPad Air 2 / iPad 4
  iPod Touch 5 / Touch 6 / Nano 7

  Bemærk: Lightning kabler er et 8-pins opladningsstik, der erstatter Apples tidligere 30-pins opladnings- og tilkoblingsport, som betyder at det nye opladningsstik ikke vil fungere med gammelt tilbehør til Apple-enheder og gamle kabler, som blev designet til 30-pins kontakter.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /