Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Iphone/Ipad dock station – aluminium

  Del

  zoom
  Iphone/Ipad dock station – aluminium

  Synkroniser og oplad din iPhone, iPod og iPad med denne elegante dock station i slankt udseende, der er konstrueret af aluminium, som garanterer dig en stabil ydeevne, og som endvidere inklusivt lader dig nyde den klare lyd under dine håndfri opkald. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 119,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Synkroniser og oplad din iPhone, iPod og iPad med denne elegante dock station i slankt udseende, der er konstrueret af aluminium, som garanterer dig en stabil ydeevne, og som endvidere inklusivt lader dig nyde den klare lyd under dine håndfri opkald. Læs mere nedenfor.

  Denne dock er udviklet med en særlig gel overflade, så den stabilt holder din iPhone eller iPad på plads, mens den oplader eller synkroniserer, og er ideel at anvende på dit skrivebord, arbejdsbord eller enhver anden jævn overflade.

  Tilslut docken til din computer med et lyn USB-kabel (medfølger ikke), så du kan synkronisere din iPhone eller iPad og oplade batteriet, eller tilslut docken til en stikkontakt ved hjælp af Apple USB-strømforsyning (medfølger ikke), for blot at oplade batteriet.

  Du har endvidere mulighed for at låse din iPhone eller bruge Touch ID, mens den sidder i docken, og selv når din iPhone er i et etui eller cover, da er den let at sætte i din dock.

  Indhold
  1 x iPhone dock station
  1 x Brugervejledning

  Kompatibel med
  iPhone 5, 5S, 6, 6S og alle nyere modeller,
  samt iPod Touch 5 og iPad.

  Bemærk: Når du bruger din iPhone, iPod eller iPad, vil der lejlighedsvis poppe et vindue op, der viser at dette tilbehør ikke er certificeret – afvis blot, da det ikke påvirker hverken opladning eller synkronisering.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /