Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Iphone dock station - 5/5S/6/6S

  Del

  zoom
  Iphone dock station - 5/5S/6/6S

  Oplad og synkroniser din iPhone 5, 5S, 6, 6S og alle nyere modeller med denne iPhone dock station i slankt udseende, der er konstrueret af plast med en gel pad, som garanterer dig en stabil ydeevne, og som endvidere inklusivt lader dig nyde den klare lyd under håndfri opkald. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Oplad og synkroniser din iPhone 5, 5S, 6, 6S og alle nyere modeller med denne iPhone dock station i slankt udseende, der er konstrueret af plast med en gel pad, som garanterer dig en stabil ydeevne, og som endvidere inklusivt lader dig nyde den klare lyd under håndfri opkald. Læs mere nedenfor.

  Tilslut docken til din computer med et lyn USB-kabel (medfølger ikke), så du kan synkronisere din iPhone og oplade batteriet, eller tilslut docken til en stikkontakt ved hjælp af Apple USB-strømforsyning (medfølger ikke), for blot at oplade batteriet.

  Denne dock er ideel at bruge på dit skrivebord, arbejdsbord, eller enhver anden jævn overflade, fordi den stabilt holder din iPhone på plads, mens du foretager dig en opladning eller synkronisering, og du har endvidere mulighed for at låse din iPhone eller bruge Touch ID, mens den sidder i docken - selv når din iPhone er i et etui eller cover, da er del let at sætte i din dock.

  Indhold
  1 x iPhone dock station
  1 x Brugervejledning

  Specifikationer
  Kompatibel med: iPhone 5, 5S, 6, 6S og alle nyere modeller

  Bemærk: Når du bruger din iPhone, vil der lejlighedsvis poppe et vindue op, der viser at dette tilbehør ikke er certificeret – afvis blot, da det ikke påvirker hverken opladning eller synkronisering.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /