Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 492 gange

Insta Life pad med akupressur til ryg og hofte

  Del

  zoom
  Insta Life pad med akupressur til ryg og hofte
  Set 492 gange

  Slut med dyre cremer med heat-effekt eller dyre, gentagne besøg hos kiropraktoren. Denne Insta Life pad med akupressur er din helt private kiropraktor, når du har brug for det. Spar tid og penge. Læs mere om produktet herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med dyre cremer med heat-effekt eller dyre, gentagne besøg hos kiropraktoren. Denne Insta Life pad med akupressur er din helt private kiropraktor, når du har brug for det. Spar tid og penge. Læs mere om produktet herunder.

  Insta Life pad med akupressur er en førsteklasses behandling til din ryg og hofte. Det er klinisk bevist, at den er op til 80 % effektiv i kampen mod ryg-, piriformis- og iskiassmerter ved blot en enkelt gangs brug.

  Kom nemt af med rygsmerter

  Sæt Insta Life pad rundt om din højre eller venstre læg. Ved hjælp af akupressur blokerer den for smerterne op til ryg, hofte og balder. Pad’en lukkes med velcro, så den passer til alle.

  Du kan bruge Insta Life under trænings- eller arbejdstøjet, så ingen kan se den. Du kan også bruge den om natten, så du kan få en rolig nats søvn uden smerter.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /