Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 407 gange

Pressure X - skinnebens-pad med akupressur til ryg og hofte

  Del

  zoom
  Pressure X - skinnebens-pad med akupressur til ryg og hofte
  Set 407 gange
  ID nr.: 3888

  Slut med dyre cremer med heat-effekt eller dyre, gentagne besøg hos kiropraktoren. Denne Pressure X skinnebens-pad med akupressur er din helt private kiropraktor, når du har brug for det. Spar tid og penge. Læs mere om produktet herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%
  Køb 1 299,00 kr./stk.
  Køb 2 249,00 kr./stk. Spar 50,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med dyre cremer med heat-effekt eller dyre, gentagne besøg hos kiropraktoren. Denne Pressure X skinnebens-pad med akupressur er din helt private kiropraktor, når du har brug for det. Spar tid og penge. Læs mere om produktet herunder.

  Pressure X skinnebens-pad med akupressur er en førsteklasses behandling til din ryg og hofte. Det er klinisk bevist, at den er op til 80% effektiv i kampen mod ryg-, piriformis- og iskiassmerter ved blot en enkelt gangs brug.

  Kom nemt af med rygsmerter

  Sæt Pressure X skinnebens-pad'en rundt om din højre eller venstre læg. Ved hjælp af akupressur blokerer den for smerterne op til ryg, hofte og balder. Beskytteren lukkes med velcro, så den passer til alle.

  Du kan bruge Pressure X under trænings- eller arbejdstøjet, så ingen kan se den. Du kan også bruge den om natten, så du kan få en rolig nats søvn uden smerter.


  Produktinformation:

  • Komfortabel pasform til effektiv smertelindring for korsryggen.
  • Integreret trykpunkt med kobber
  • Åndbar, justerbar elastisk rem

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /