Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 410 gange

Insektdræber til stikkontakt

  Del

  zoom
  Insektdræber til stikkontakt
  Set 410 gange

  Undgå én gang for alle den evige kamp mod umulige myg og fluer, der mætter sig på din bekostning mens du sover, hygger på terrassen eller sidder midt i maden! Slip oveni købet for skadelige giftstoffer og kemikalier, når du vil skille dig af med myg og diverse andre uvelkomne insektarter. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå én gang for alle den evige kamp mod umulige myg og fluer, der mætter sig på din bekostning mens du sover, hygger på terrassen eller sidder midt i maden! Slip oveni købet for skadelige giftstoffer og kemikalier, når du vil skille dig af med myg og diverse andre uvelkomne insektarter. Læs mere nedenfor.

  Her er lampen med UVA lys, som er uimodståeligt for alle nattens aktive og uønskede insekter. Insekterne vil søge direkte mod lyset, hvor de omgående bekæmpes med et stød, der sker så effektivt at de ikke lider. De omkomne insekter daler til bunden af lampen, hvor du nemt kan fjerne dem igen ved at pille bunden af og tømme den.

  Lampen kan bruges hvor end den er behøvet; du vælger om den skal ophænges i den monterede hank eller om den skal placeres på et bord. Begge alternativer klares nemt og bekvemt.

  Hold insekterne udenfor ved enten at placere myggefælden i døråbninger eller i vinduer. Stil dog ikke lampen inde i selve rummet, da der ofte vil være andre afledende lyskilder, som insekterne kan føle sig tiltrukket af.

  Vi ønsker dig en nydelig og uforstyrret sommer!

  Specifikationer

  220V-240V ~ 50/60Hz

  Dimensioner: 27cm i højde og 10cm i diameter

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /