Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 120 gange

InnovaGoods køleskabsdeodorant

  Del

  zoom
  InnovaGoods køleskabsdeodorant
  Set 120 gange

  Selvom du jævnligt gør rent i dit køleskab, så kommer det ofte til at lugte af alle de ting, der er i det – stærktlugtende grøntsager, madrester, ost osv. Med InnovaGoods køleskabsdeodorant kan du fjerne den uappetitlige lugt. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Selvom du jævnligt gør rent i dit køleskab, så kommer det ofte til at lugte af alle de ting, der er i det – stærktlugtende grøntsager, madrester, ost osv. Med InnovaGoods køleskabsdeodorant kan du fjerne den uappetitlige lugt.

  Det er ikke nødvendigvis et tegn på dårlig hygiejne, hvis dit køleskab lugter. Lugten kan komme fra løg og porrer eller andre grøntsager, der afgiver en stærk lugt. Den kan også komme fra osten, selvom den er pakket forsvarligt ind. Eller den kan komme fra madrester, selvom de er i en bøtte eller gryde med låg. Giv dit køleskab en deodorant, så forsvinder lugten.

  Brug natron i dit køleskab

  Du fylder deodoranten med natron, indstiller drejehjulet til den aktuelle måned eller til den måned, deodoranten skal fyldes igen. Natronportionen holder i op til en måned.

  Deodoranten måler ca. 12 x 14 x 9 cm og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /