Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

InnovaGoods flue-afskrækker

  Del

  zoom
  InnovaGoods flue-afskrækker

  Nyd din mad udendørs fri for irriterende og bakteriefyldte fluer, som gerne vil deltage i dit måltid. Denne InnovaGoods flue-afskrækker holder fluerne på afstand, men skader ikke hverken dig eller miljøet. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nyd din mad udendørs fri for irriterende og bakteriefyldte fluer, som gerne vil deltage i dit måltid. Denne InnovaGoods flue-afskrækker holder fluerne på afstand, men skader ikke hverken dig eller miljøet. Mere info herunder.

  Flue-afskrækkeren fungerer ved hjælp af to AA-batterier, som skal købes separat. Afskrækkeren har en roterende propel bestående af to 20 cm lange, bløde vinger. På enden af vingerne er placeret reflekterende, holografiske pletter. Disse pletter frastøder fluerne, når afskrækkerens propel drejer rundt.

  Afskrækker til udendørs og indendørs brug

  Afskrækker fungerer lige godt udendørs som indendørs. Du sætter blot afskrækkeren på bordet midt mellem madvarerne og tænder for den.

  Hvis en hånd rammer de bløde vinger, stopper propellen, så du kan ikke komme til skade på den. Det betyder, at den også er børnevenlig. Derforuden er den helt stille, så den ikke generer hyggen og det sociale samvær.

  Afskrækkeren måler ca. 7,5 x 26 x 7,5 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /