Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Indkøbstasker til indkøbsvogn

  Del

  zoom
  Indkøbstasker til indkøbsvogn

  Spar penge, og skån samtidig miljøet. Med disse smarte indkøbstasker behøver du aldrig mere ærgre dig over at skulle købe de dyre bæreposer af plast eller papir, som ikke holder til ret meget mere end en enkelt gang. Du får fire poser i hver deres størrelse og hver deres farve. De er nemme at have i indkøbsvognen og i bilens bagagerum. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Spar penge, og skån samtidig miljøet. Med disse smarte indkøbstasker behøver du aldrig mere ærgre dig over at skulle købe de dyre bæreposer af plast eller papir, som ikke holder til ret meget mere end en enkelt gang. Du får fire poser i hver deres størrelse og hver deres farve. De er nemme at have i indkøbsvognen og i bilens bagagerum.

  Indkøbstaskerne her har indbyggede plastikstænger, så de kan bevare stabiliteten. Det betyder, du får en indkøbstaske, der holder faconen, står sikkert i bagagerummet og kan stå fast hen over kanten af indkøbsvognen.

  Skån miljøet, og spar penge

  Fremstilling af bæreposer belaster miljøet ekstremt, og det gør bortskaffelsen af dem efter brug også. Så ved at købe disse fire indkøbstasker, er du med til at mindske forbruget af bæreposer.

  Samtidig sparer du de penge, det koster hver gang, du skal købe en bærepose. Så prisen på disse har hurtigt tjent sig hjem.

  Dimensioner:

  • 45 x 35 x 15 cm
  • 50 x 40 x 20 cm
  • 60 x 45 x 25 cm
  • 65 x 50 x 25 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /