Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Imprægnering spray - 300 ml

  Del

  zoom
  Imprægnering spray - 300 ml

  Fordi vi lever i et land med uforudsigelige vejrforhold, da er det altid en god idé at tage højde for de mindre solrige dage. Bliv med denne imprægnering spray ikke længere gennemblødt, når det siler med regn fra himlen, for den er skabt med et enkelt formål: at beskytte imod vandskader og forlænge levetiden på alt dit udendørs grej! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -41%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fordi vi lever i et land med uforudsigelige vejrforhold, da er det altid en god idé at tage højde for de mindre solrige dage. Bliv med denne imprægnering spray ikke længere gennemblødt, når det siler med regn fra himlen, for den er skabt med et enkelt formål: at beskytte imod vandskader og forlænge levetiden på alt dit udendørs grej! Læs mere nedenfor.

  Denne multifunktionelle imprægnerings spray af pålidelig kvalitet er velegnet til brug på beklædning, telte, soveposer, sko, støvler, paraplyer og alt andet tekstil, både syntetisk, fibre, ægte læder, og i visse tilfælde også effektivt til andre udendørs elementer. Et fantastisk redskab at gardere sig med forinden de udendørs aktiviteter og ekspeditioner finder sted.

  *Følg venligst instruktion og forsigtighedsregler som nævnt på sprayens etikette.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /