Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 156 gange

Ideaworks Super Bright – Underskabsbelysning

  Del

  zoom
  Ideaworks Super Bright – Underskabsbelysning
  Set 156 gange

  Slut med mørke områder under skabene med denne smarte Ideaworks underskabsbelysning. Dér hvor loftsbelysningen ikke kan nå ind, er denne lampe genial. Den er nem at montere, der medfølger fjernbetjening, og lyset kan drejes i nøjagtig den retning, du har brug for det. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med mørke områder under skabene med denne smarte Ideaworks underskabsbelysning. Dér hvor loftsbelysningen ikke kan nå ind, er denne lampe genial. Den er nem at montere, der medfølger fjernbetjening, og lyset kan drejes i nøjagtig den retning, du har brug for det. Se flere informationer herunder.

  Med Ideaworks underskabsbelysning behøver du aldrig mere famle rundt i mørket efter nøgler eller lignende, fordi loftsbelysningen ikke kan oplyse området under skabet. Den er designet med to justerbare lamper, som kan drejes 90 grader i begge retninger for optimal belysning. Hver lampe har 8 ultraklare SMD-pærer.

  Underskabsbelysning med fjernbetjening

  Der medfølger fjernbetjening, der ligner en ganske almindelige kontakt. På fjernbetjeningen kan du skrue op og ned for lyset i 3 niveauer samt tænde og slukke.

  Både lampe og fjernbetjening monteres nemt, da de er selvklæbende. Belysningsarmaturet kræver 4 AAA-batter og fjernbetjeningen kræver type A23 - 12V. Batterierne medfølger ikke, men skal købes separat.

  Måler:

  Lampen: 24cm bredden x 8.7cm højden x 2.5cm dybden

  Remote: 11.3cm bredden x 6.7cm højden x 2.3cm dybden

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /