Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 234 gange

IdeaWorks forrude-dækken til bil

  Del

  zoom
  IdeaWorks forrude-dækken til bil
  Set 234 gange

  IdeawWorks forrude-dækken beskytter mod både sne og sol. Dækkenet har smart tyverisikring, så du slipper for ærgrelsen over langfingrede personer, og kan have glæde af dit forrude-dækken længe. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -23%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  IdeawWorks forrude-dækken beskytter mod både sne og sol. Dækkenet har smart tyverisikring, så du slipper for ærgrelsen over langfingrede personer, og kan have glæde af dit forrude-dækken længe. Se flere informationer herunder.

  Slut med at skrabe sne og is af forruden om morgenen, inden du kan komme ud af indkørslen. Du lægger bare dette IdeaWorsk forrude-dækken over forruden. Det beskytter også mod sol og varme om sommeren.

  Nemt at anvende

  Forrude-dækkenet er nemt af montere og nemt at folde sammen med sit ”twist-og-fold”-system. Det fylder næsten ingenting, når det er pakket sammen i den medfølgende vinyltaske, så du kan opbevare det handskerummet, så det altid er i nærheden, når du skal parkere, og vejret pludselig skifter til sne og frost eller sol.

  Dækkenet passer til næsten alle størrelser biler. Det måler 177,9 x 126,4 cm, når det er bredt ud.

  OBS: Dækken må IKKE rives af da der er magneter på, som kan ridse i tilfælde af der sidder små sten under. Så det skal tages forsigtig af. Så kan dette ikke ske. 

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /