Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 114 gange

I love my home laptop pude

  Del

  zoom
  I love my home laptop pude
  Set 114 gange

  Denne I love my home laptop pude er både praktisk og dekorativ. Det er en computerpude med en træbakke på. Brug den, når du skal have din laptop på skødet. Bakken er fastmonteret på puden, så de to dele ikke kan glide fra hinanden og forårsage, at din bærbare ryger på gulvet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 129,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne I love my home laptop pude er både praktisk og dekorativ. Det er en computerpude med en træbakke på. Brug den, når du skal have din laptop på skødet. Bakken er fastmonteret på puden, så de to dele ikke kan glide fra hinanden og forårsage, at din bærbare ryger på gulvet. Læs mere nedenfor.

  I love my home laptop puden har en tilpas størrelse til, at du kan have din computer og evt. mus på den. Puden er af blød bomuld og fyldt med små polycarbonatkugler.

  Undgå varme lår eller en overophedet computer

  Puden sørger for, at du ikke får brandvarme lår, når du sidder med din laptop i skødet. Pga. af fyldet tilpasser den sig, så den ligger godt fast i dit skød. Bakken sørger for, at din computer ikke bliver overophedet, som ellers kan ske, når du har den direkte på lårene eller måske oven på dynen. Du vil komme til at elske I love my home laptop puden.

  Puden måler: 43 x 33 x 6 cm

   

   

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /