Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Hvidt metalbord - 48 cm

  Del

  zoom
  Hvidt metalbord - 48 cm

  Mangler du møblet til at sætte prikken over i’et i dit stilrene hjem? Dette hvide metalbord kan du bruge både til potteplanten, lampen og bøgerne, men også bare som pynt i sig selv. Bordet er simpelt og petit, og kommer derfor ikke til at tage hverken for meget plads eller opmærksomhed i rummet. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -63%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Mangler du møblet til at sætte prikken over i’et i dit stilrene hjem? Dette hvide metalbord kan du bruge både til potteplanten, lampen og bøgerne, men også bare som pynt i sig selv. Bordet er simpelt og petit, og kommer derfor ikke til at tage hverken for meget plads eller opmærksomhed i rummet.

  Det hvide metalbord, som kan fås hos manillo.dk, har en bakkefunktion, der gør den perfekt til mange formål. Bordpladens kant gør den nemlig perfekt til at stille ting på, uden risiko for at børn eller dyr kan nå.

  Simpelt design

  Bordet er skønt til den nye, simple stil, der vinder frem. Det slanke stel samler benene i kryds, og bordpladen følger samme enkle stil. Du kan derfor med stor fordel placere bordet ved siden af sofaen, eller som natbord i soveværelset. Bordet vil nemlig uden tvivl passe ind uanset, hvilken stil du har og hvilket rum du vælger.

  Mål: 41.5 cm (diameter) x 48 højde cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /