Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Hvepsefælde af glas

  Del

  zoom
  Hvepsefælde af glas

  Denne hvepsefælde af glas er både praktisk, nem at betjene og ser super flot ud i haven, hvor den vil ligne en lille lanterne. Hvepsefælden fås assorteret i farverne gul, grøn, rød og lilla. Den er ca. 20 cm høj og 14 cm i diameter. Du kan hænge den på kroge, grene eller hvor som helst enten ved at hænge den i en S-krog eller ved at hænge den i ståltrådshanken. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne hvepsefælde af glas er både praktisk, nem at betjene og ser super flot ud i haven, hvor den vil ligne en lille lanterne. Hvepsefælden fås assorteret i farverne gul, grøn, rød og lilla. Den er ca. 20 cm høj og 14 cm i diameter. Du kan hænge den på kroge, grene eller hvor som helst enten ved at hænge den i en S-krog eller ved at hænge den i ståltrådshanken.

  Det er typisk midt eller sidst på sommeren, du oplever gener fra hvepse. Men allerede inden – i det tidlige forår – kan det være en fordel at bekæmpe hvepsene, for det er i slutningen af april, starten af maj, at dronningen starter sin nye familie for året.

  Sidst på sommeren, hvor hvepsene begynder at forlade boet, kan de være meget aktive og nærgående og kan virke aggressive.

  Det er ikke rart at have hvepse for tæt på dit hjem, så derfor er en hvepsefælde praktisk og miljøvenlig at have med at gøre.

  Bekæmpelse af hvepse uden kemikalier

  Fyld hvepsefælden med en sød væske, og hæng fælden et stykke fra, hvor I normalt opholder jer – altså ikke for tæt på havebordet, hyggekrogen, hængekøje, sandkassen osv.

  Hvepse – og også myg – bliver tiltrukket af den søde væske og kravler ind via hullet i bunden af den flaskeformede fælde, og herfra kan den ikke komme ud igen.

  Husk at tømme fælden et sted, hvor det ikke kan gøre nogen skade. Godt nok kan en død hveps ikke – som mange tror – stikke, men man kan stikke sig på den.

  Har du observeret et hvepsebo et afsides sted på din grund, hvor I ikke opholder jer, er der ingen grund til at sætte hvepsefælder op eller få boet fjernet, hvis ikke det er til gene. Hvepsen er nemlig også et nyttedyr. Den spiser store mængder af bladlus, larver, fluer og andre insekter, som kan være til skade for dig, din familie, dine husdyr eller dine planter i haven.

  Bange for hvepse?

  Er du eller nogen i din omgangskreds bange for hvepse, er det en god idé med hvepsefælder, for begynder man først at slå om sig, bliver hvepsene angrebs- og forsvarslystne.

  Måler: diameter 14 cm, højde 20 cm.

  Sælges assorteret i farverne.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /