Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 417 gange

Husnummer med solcellelys

  Del

  zoom
  Husnummer med solcellelys
  Set 417 gange

  Med et husnummer med lys i kører dine gæster ikke mere for langt, når de skal besøge dig om aftenen efter mørkets frembrud. Og taxachaufføren kan også nemt finde det rigtige husnummer. Dette husnummer skilt med lys bruger hverken batterier eller skal tilsluttes lysnettet. Husnummer skiltet her virker nemlig med solcelle lys. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%
  Køb 1 199,00 kr./stk.
  Køb 2 99,00 kr./stk. Spar 100,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med et husnummer med lys i kører dine gæster ikke mere for langt, når de skal besøge dig om aftenen efter mørkets frembrud. Og taxachaufføren kan også nemt finde det rigtige husnummer. Dette husnummer skilt med lys bruger hverken batterier eller skal tilsluttes lysnettet. Husnummer skiltet her virker nemlig med solcelle lys.

  Med husnummer skiltet her medfølger der tal og bogstaver, så du kan sætte dit husnummer på det. Der medfølger også skruer, så du kan sætte skilt og lys op på din væg udenfor. Husnummer skiltet med lys måler 26 cm x 25 cm x 6,5 cm (H x B x D).

  Husnummerskilt med solcelle lys

  Belysningen består af to LED pærer, som giver et behageligt skær. De lyser i 6-8 timer. Men det kræver, at du sætter skiltet, hvor det kan suge dagslys til sig – altså ikke uden for døren i din kælderlejlighed i etageejendommen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /