Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 320 gange

Hurricane Scrubber børstehoved sæt - 3 stk

  Del

  zoom
  Hurricane Scrubber børstehoved sæt - 3 stk
  Set 320 gange

  Ønsker du at gøre rengøringen så nem som overhovedet muligt? Ved køb af Hurricane Scrubber børstehovederne vil du få tre udskiftelige børstehoveder i høj kvalitet, der på ingen tid tackler selv det mest snavsede steder i dit hus. Læs mere om produktet

  Kr. 129,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Ønsker du at gøre rengøringen så nem som overhovedet muligt? Ved køb af Hurricane Scrubber børstehovederne vil du få tre udskiftelige børstehoveder i høj kvalitet, der på ingen tid tackler selv det mest snavsede steder i dit hus.

  Hurricane Scrubber børstehovederne er designet, så de passer perfekt til Hurricane Spin Scrubber. Så har du et par ekstra børster, hvis de gamle skulle være blevet lidt slidte, eller hvis du mangler en børste til et specielt formål.

  Til alle former for rengøring

  Børstehovederne er alle designede til hver sit formål, så du har lige netop det værktøj, der skal til for at rengøre forskellige steder.

  Den flade børste er specielt god til at vaske gulvklinker og større overflader, der skal renses for snavs. Den kantede børste er skabt til at bruges til kanter og i mindre riller, som ellers kan være svære at nå. Til sidst kan den multifunktionelle børste bruges både til toilettet, badeværelset og meget mere.

  Sættet indeholder 3 bøster:

  • Flad børste
  • Rundbørste
  • hjørne børste

  OBS: Dette er kun et børstehoved sæt der medfølger ikke hurricane scrubber.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /