Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Hundekurv med varme - 60x50x12

  Del

  zoom
  Hundekurv med varme - 60x50x12

  Denne hundekurv med varme vil være perfekt til din bedste ven – især hvis han eller hun lider af ledsmerter eller har andre former for ubehag, når det er koldt. Varmen i hundekurven vil nemlig lindre smerterne og skabe velbehag. Læs mere om produktet

  Kr. 549,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne hundekurv med varme vil være perfekt til din bedste ven – især hvis han eller hun lider af ledsmerter eller har andre former for ubehag, når det er koldt. Varmen i hundekurven vil nemlig lindre smerterne og skabe velbehag.

  Kurven kan bruges af ethvert kæledyr, men er designet specielt til dyr med ømhed og ledsmerter, da varmen i kurven til få musklerne til at slappe af, så dyret ikke længere har ondt.

  Sikker og nem at bruge

  Kurven er sikret mod overophedning, så den ikke er til fare for dyret. Samtidig er den fremstillet, så ledningen ikke går itu, hvis den bliver tygget på. Den er derfor absolut sikker at bruge.

  Kurven er fyldt med skum og har en bund af gummi, hvilket gør, at den er skridsikker. Betrækket til kurven er polyester og syntetisk uld og kan lynes af, når det skal vaskes (tåler håndvask). Det er derfor nemt at holde kurven lækker og hygiejnisk altid.

  Kurven måler ca. 60 x 50 x 12 cm. Kører på 220 volt. Kablet er beskyttet og sikret mod bid.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /