Hundehalsbånd m. LED – Blå

Hundehalsbånd m. LED - Blå

Hundehalsbånd m. LED – Blå

39,00 kr.

Out of stock

39,00 kr.

Super smart hundehalsbånd med LED lys. Genialt halsbånd med kraftig LED lys. Hunden kan ses på lang afstand. Vælg mellem konstant eller blinkende lys. Den perfekte gave til dig og din hund!

Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Når vi lufter hunden efter mørkets frembrud, så er det utrolig vigtig at de kan ses på lang afstand. Det gælder både når de løber frit og når de er i snor. Med et LED hundhalsbånd, så kan du altid se hvor din hund befinder sig, hvis den løber frit. Det betyder også at andre, som feks. cykelister, biler og andre hundeluftere kan se den, hvilket kan være med til at undgå frygtelige uheld.

Har du hunden i snor, så er det ikke bare din hund, men også dig der kan ses af feks. bilister og cykelister. Der findes små diode lygter og lamper, somkan sættes fast på det eksisterende halsbånd. Men disse virker som regel ikke godt nok. Enten fordi lyset ikke er kraftig nok, men oftes er det fordi at hunden går med snuden og derfor hænger lyset nedenunder hundens hoved og kan derfor ikke ses af nogen.

Men dette LED hundehalsbånd har lys hele vejen rundt og kan derfor ses fra alle sider uanset hvad hunden foretager sig. Super smart! Hvis du virkelig vil have hunden skal ses, så kan LED lyset skiftes fra at lyse konstant til at lyse med blinkende impulser, som man også kender fra kvalitets LED cykellygter. Dette gør at folk meget nemmere bliver opmærksom på hunden. Det kan kun anbefales at skaffe sig et LED Hundehalsbånd. Så bliver det sikre for alle når du lufter hunden. Halsbåndet har den kendte klik-spænde og kan justeres ind og ud.

Fås i str. S, M, L ( hvis ikke du kender dit halsbånds mål, så mål hundens hals)

  • S= 30 – 40 cm.
  • M = 38 – 50 cm.
  • L = 48 – 60 cm.

Features:

Hundehalsbånd med kraftigt LED lys Lys-Mode: Konstant, Hutig blinkende og Langsomt blinkende lys Drevet af 2 x CR2016 knap-batterier (Er forud installeret) Materiale: Kraftig Nylon Lås: Normal Klik-spænde Justerbar rem Kan hurtigt tages af og på

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, ,