Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 168 gange

Hovedbundsmassage apparat

  Del

  zoom
  Hovedbundsmassage apparat
  Set 168 gange

  Befind dig i en tilstand af ekstase og afslapning efter kun få sekunders hovedbundsmassage med dette apparat. De 12 lange tynde massagearme med afrundede ender er specielt udviklet til stimulering af nerverne i din hovedbund, tindinger og nakke ved en blid akupressur massage på din hovedbund – og det har øjeblikkelig effekt! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 20,00
  -0%
  Køb 1 20,00 kr./stk.
  Køb 2 18,00 kr./stk. Spar 2,00 kr.
  Køb 4 16,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Befind dig i en tilstand af ekstase og afslapning efter kun få sekunders hovedbundsmassage med dette apparat. De 12 lange tynde massagearme med afrundede ender er specielt udviklet til stimulering af nerverne i din hovedbund, tindinger og nakke ved en blid akupressur massage på din hovedbund – og det har øjeblikkelig effekt! Læs mere nedenfor.

  Dette hovedbundsmassage apparat er den perfekte gave til alle anspændte hoveder, hvad enten du lider af eksamensstress, for meget arbejde, eller har siddet klæbet fast foran fjernsynet en hel nat og set på din favorit tv-serie.

  Apparatet påvirker frigivelsen af endorfiner, som er kroppens egne positive signalstoffer, der giver øget energi og overskud, modvirker stress, lindrer hovedpine, svimmelhed, migræne, stimulerer din blodcirkulation og endvidere er bevist at give udslag i øget hårvækst og reducering af skæl hos nogle mennesker.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /