Spar 51%

Hot/Cold Migræne maske

Hot/Cold Migræne maske

Hot/Cold Migræne maske

115,00 kr.

På lager

115,00 kr.

Effektiv maske mod migræne og hovedpine! Smart Migræne Maske, som føles fantastisk hvis du har migræne eller almindelig hovedpine! Kan blive varm eller kold! Lider du af migræne eller har du ofte hovedpine? – Så bør du prøve denne Migræne Maske!

x
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Migræne Masken er genial til at lindre migræne og kraftige hovedpiner og gør det muligt for dig at slappe af. Er du gravid eller må du ikke tage hovedpinepiller af andre grunde, så er dette et super alternativ. Det føles helt fantastisk at placere masken på panden eller over øjnene og mærke den gøre sit arbejde.

Selvom teknikken er utrolig simpel, så virker masken virkelig effektivt. Det er almindelig kendt at en kold klud på panden er noget af det eneste der rigtig dulmer de mange smerter, som migræne kan medføre. Men i stedet for en klud, som hurtig bliver lunken igen eller en pose frosne grøntsager, som er uhandy at ligge med, så har man designet en maske som sidder behageligt, holder sig kold eller varm i lang tid og som ikke falder ned. Masken er fyldt med små gele-perler og de er specielt designet til at holde på varmen/kulden og samtidig forme sig efter dit ansigt, så du får mest mulig ud af effekten.

Ønsker du at masken skal være kold? Så putter du den blot i fryseren. Skal den derimod være varm, så put den i kogende vand. Det er meget nemt og enkelt, men med en overraskende god effekt.

Features

  • Hot/Cold Migræne Maske
  • Effektivt middel mod mgræne og kraftige hovedpiner
  • Designet til at passe på panden og øjnene
  • Gelé-perler som holder på kulde/varme og former sig efter ansigtet
  • For at få kold: Læg i fryser
  • For at få varm: Læg i kogende vand
  • Justerbar elastikbånd

Yderligere information

Vægt 0,333300 kg