Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 117 gange

Homania Digital ur alarm

  Del

  zoom
  Homania Digital ur alarm
  Set 117 gange

  Med denne Homania digital ur alarm på natbordet, sover du aldrig over dig. Samtidig kan du se klokken, hvis du vågner i løbet ad natten, og du kan om morgen se, om du skal vælge shorts eller bukser, for den viser også temperaturen. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne Homania digital ur alarm på natbordet, sover du aldrig over dig. Samtidig kan du se klokken, hvis du vågner i løbet ad natten, og du kan om morgen se, om du skal vælge shorts eller bukser, for den viser også temperaturen.

  Homania Digtial ur alarm viser klokkeslæt, dato og temperatur, og du kan indstille den til at vække dig. Den har også strømbesparende tilstand og lydaktivering ved et klap eller en høj lyd for at aktivere lys i displayet. Homania Digital ur alarm virker ved hjælp af 3 AAA-batterier, som skal købes separat. Der medfølger også USB-kabel.

  Alarm i trendy design

  Ur alarmen er lavet af plastik i et tidløst design, der passer ind i enhver indretning. Den er formet som en terning og måler ca. 6,5 x 6,5 x 6,5 cm.

  Terningen vil være ideel på ethvert natbord eller på børneværelset, hvis børnene har en tidshorisont, de skal overholde, når de ser tv eller spiller computerspil.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /