Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 442 gange

Holdningskorrigerende Rygvest - Unisex/str. L

  Del

  zoom
  Holdningskorrigerende Rygvest - Unisex/str. L
  Set 442 gange

  Hold ryggen ret uden at gå at tænke på det hele tiden med denne holdningskorrigerende vest fra InnovaGoods, der sørger for, at du holder ryggen i den position, der er bedst for dig, så du undgår overbelastning og rygsmerter Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%
  Køb 1 199,00 kr./stk.
  Køb 2 149,00 kr./stk. Spar 50,00 kr.

  Lagerstatus: Leveringstid: 3-4 hverdage.

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hold ryggen ret uden at gå at tænke på det hele tiden med denne holdningskorrigerende vest fra InnovaGoods, der sørger for, at du holder ryggen i den position, der er bedst for dig, så du undgår overbelastning og rygsmerter

  OBS: Modellen i videoen er IKKE identisk med det solgte produkt, produktet passer overens med produktbillederne. Videoen illustrere brugen af produktet

  Du ved det godt: Hvis du sidder i en forkert positur eller bevæger dig med en forkert holdning, løfter i en forkert stilling osv., så går det ud over din ryg, og du får ondt. Det kan i en travl hverdag være svært at huske på at holde ryggen rank og lige, og især hvis du allerede har fået tillagt dig dårlige vaner med f.eks. at sidde forkert, når du arbejder ved computeren eller lignende.

  Men denne holdningskorrigerende vest husker det for dig. Den giver god støtte og sørger for, at din ryg holdes rank, uden at du behøver tænke på det hele tiden.

  Støttende vest

  Vesten er sort, og den er lavet af åndbare materialer, der er polstrede og bløde. Den støtter, sidder tæt og er behagelig mod huden. Den består af 60 % skum, 30 % elastik og 10 % polyester. Den kan håndvaskes, og den kan bruges af både mænd og kvinder.

  Den kan bæres under tøjet, så du kan bruge den i hverdagen, men stadig være pænt klædt på, hvad end du har den på under jakkesættet, kjolen eller T-shirten. Du kan også bruge den under træningstøjet, når du træner.

  Str. L - Til mænd og kvinder

  Under brystet er vesten udstyret med en rem, som kan justeres ved hjælp af en velcrolukning, så den kan tilpasses nøjagtigt til omkredsen på din brystkasse. Vesten er str. L og tilpasses nemt til både kvinder og mænd.

  Køb to veste, så har du en at skifte med, når den anden er til vask, så er du altid dækket ind, så du kan have den rette holdning, og undgå smerter og evt. varige men af en forkert holdning. Du får vesten til vores sædvanlige lave pris.

   Det siger vores kunder om os

   Please, wait...
   /