Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 174 gange

Højtryksspuler til haveslangen

  Del

  zoom
  Højtryksspuler til haveslangen
  Set 174 gange

  Hvor tit står du ikke og mangler lidt ekstra tryk på vandet, når f.eks. havefliserne skal vaskes rene eller algerne i havebassinet skal væk. Med denne højtryksspuler til haveslangen behøver du ikke investere i dyre kompressorer, pumper eller andre kostbare redskaber. Bare kobl den på haveslangen, og tænd for vandet, og så er du i gang. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvor tit står du ikke og mangler lidt ekstra tryk på vandet, når f.eks. havefliserne skal vaskes rene eller algerne i havebassinet skal væk. Med denne højtryksspuler til haveslangen behøver du ikke investere i dyre kompressorer, pumper eller andre kostbare redskaber. Bare kobl den på haveslangen, og tænd for vandet, og så er du i gang.

  Du kan nu trylle din almindelige haveslange om til en højtryksrenser. Højtryksspuleren her kommer med to dyser til forskellige opgaver. Den ene giver en rund, samlet stråle, den anden spreder vandet på et større, fladt område. Dyserne er nemme at af- og påmontere. Ligesom det er nemt at montere højtryksspuleren på haveslangen.

  Robust højtryksspuler med mange muligheder

  Højtryksspuleren er fremstillet af stål, aluminium og messing af højeste kvalitet. Den har rustfri stålventil, som gør det muligt for dig at justere trykket.

  Nu kan du nemt vaske din båd eller bil, lastbil, autocamper eller andre kørertøjer. Pust alt snavset væk fra fælge og hjul. Eller du kan bruge den kraftige vandstråle til at vaske snavs, skimmel og mug af på træ- og aluminiumsoverflader eller på betonfundamenter.

  Ukrudt og snavs på muren, terrassen, poolen og i indkørslen forsvinder også som dug for solen, når først du tager din højtryksspuler i brug.

  Du kan nå vinduerne på næste etage med strålen, og du kan fjerne hvepseboet på sikker afstand.

  En højtryksspuler er ikke legetøj for børn. Strålen kan gøre ondt, da der er et kraftigt tryk på. Du bør heller ikke bruge højtryksspuleren direkte mod stauder og blomster, da strålen kan slå blade og blomster i stykker.

  Ligeledes bør du sikre dig, når du bruger den til at vaske terrasse, murværk og lignende med, at der ikke er sten, der sidder løst eller på anden måde er beskadiget.

  Højtryksspuler tilbud

  Højtryksspuleren her er en nem, økonomisk løsning til dine besværlige udendørs rengøringsopgaver.

  Når du køber haveredskaber og andre produkter på manillo.dk, får du det altid til en favorabel pris. Vi sælger alle vores produkter til faste, lave priser. Denne højtryksspuler til haveslangen er ingen undtagelse. Skynd dig at slå til, mens tilbuddet varer.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /