Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Høj bambus reol

  Del

  zoom
  Høj bambus reol

  Med denne stilrene reol af bambus får du ikke alene orden på dit daglige genstande, du får det også på en dekorativ måde. Reolens lige linjer, afrundede top og neutrale farve gør, at den vil falde perfekt ind i enhver indretning. Læs mere om produktet

  Kr. 599,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne stilrene reol af bambus får du ikke alene orden på dit daglige genstande, du får det også på en dekorativ måde. Reolens lige linjer, afrundede top og neutrale farve gør, at den vil falde perfekt ind i enhver indretning.

  Denne høje reol optager ikke meget plads på gulvet, men giver plads til mange renstande på grund af dens højde og tre hylder. Der er god plads mellem hylderne.

  Ægte bambus

  Når du køber denne reol af bambus, får du en unik reol, fordi aldrig to reoler vil kunne være ens, på grund af at bambusplantens nuance afhænger af dens voksested og dens alder. Samtidig får du et ”levende” stykke møbel på grund af struktur og farvespil.

  Reolen er 110 cm høj – 72 cm på forsiden – 37 cm bred og ligeledes 37 cm dyb. Den er nem at få plads til selv i den lille entré.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /