Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

HOCO 4-Port USB HUB

  Del

  zoom
  HOCO 4-Port USB HUB

  Denne 4-port USB HUB giver dig muligheden for at kunne koble endnu flere enheder til din computer. Den er ideel, hvis din computer kun har en USB-udgang, da den kan give dig flere udgange på samme tid, hvis du har brug for det. Læs mere om produktet

  Kr. 89,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne 4-port USB HUB giver dig muligheden for at kunne koble endnu flere enheder til din computer. Den er ideel, hvis din computer kun har en USB-udgang, da den kan give dig flere udgange på samme tid, hvis du har brug for det.

  Denne 4-port USB er designet til, at du kan have den med på farten, da den ikke fylder meget i tasken, men er praktisk at have med sig.

  Kobler alle dine enheder

  USB HUB’en gør det muligt for dig at kunne koble flere af dine enheder til din computer samtidig, så du kan oplade din mobil, overføre hukommelse fra andre USB-stik og generelt effektivisere dit arbejde fra din computer.

  4-port USB HUB’en er sikret mod overophedning og kortslutning, så du kan bruge den uden bekymring eller problemer. Kablet har en længde på 80 centimeter og er kompatibelt med både MacBook, Windows og andre enheder.

  Egenskaber:

  • USB fordeler med 4 usb udgange
  • Mål: 78 x 25 x 25mm
  • Vægt: 63g
  • Kabel længde: 80cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /