Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 114 gange

Hobby værktøjskasse

  Del

  zoom
  Hobby værktøjskasse
  Set 114 gange

  Har du en hobby, hvor der skal bruges værktøj til – og det skal der til de fleste hobbyer – så kender du godt problemet med at opbevare det i en taske, en æske eller måske endda i flere æsker. Udskift dem med denne smarte hobby værktøjskasse, og få overblik over alt dit hobbyværktøj. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du en hobby, hvor der skal bruges værktøj til – og det skal der til de fleste hobbyer – så kender du godt problemet med at opbevare det i en taske, en æske eller måske endda i flere æsker. Udskift dem med denne smarte hobby værktøjskasse, og få overblik over alt dit hobbyværktøj.

  Med denne hobby værktøjskasse kan du få styr på alle dine remedier. Den har et stort rum i bunden – 29 x 14 cm (B x L) – og tre etager med masser af små rum, der kan reguleres i størrelsen ved hjælp af rumdelere. Værktøjskassen har et solidt lukketøj og kraftigt greb, så du kan tage den med.

  Værktøjskasse til alle dine hobbyer

  Er du lystfisker, syr tøj og brugsgenstande, laver kunstneriske perlekreationer, maler på porcelæn, snitter i træ eller har en helt anden hobby? I denne smarte hobby værktøjskasse får du plads til alt dit grej, fra fiskekroge, over perler til porcelænsfarver.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /