Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 146 gange

Depil Hårfjernings Pads

  Del

  zoom
  Depil Hårfjernings Pads
  Set 146 gange

  Smarte Depil Pads til effektiv hårfjerning   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 20,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -59%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Smarte Depil Pads til effektiv hårfjerning  

  Fantastisk eksfoliering sæt til hårfjerning og foryngelse af din hud. Giver silkeblød og sund hud der er fri for hår. Kan bruges på hele kroppen. Slip for smertefulde voksbehandlinger og timevis af barbering når du fjerner hår fra uønskede steder.

  Vi kvinder kæmper konstant med at fjerne hår. Vi vil især gerne være fri for hår på vores ben, arme og ansigt. Med Depil Håfjernings Pads, får du et system til fjernelse af hår, som er super effektivt, næsten smertefrit, billigt i brug og ikke mindst sundt for din hud. Med Depil Pads får du hårfri, lækker og silkeblød hud, som holder i meget længere tid end når du feks. bruger en skraber og mindre smertefuldt end ved voksbehandlinger.

  Ved at bruge Depil Hårfjernings Pads skåner du din hud og slipper for rød og irriterret hud, som klør og blusser op i form af små knopper. Samtidig eksfoliere du huden og på den måde renser du ud i døde og tørre hudceller. (Eksfoliering er et andet ord for pealing. Altså udrensning af dine hudceller.)

  Sådan gør du: De to størrelse Pads gør at du kan fjerne hår alle steder på kroppen. Den store er til ben, arme, ryg osv. Den lille kan du bruge i feks. ansigtet, på hænder, fødder osv. Når du går igang så vælg den størrelse Pad du vil bruge. Bevæg Pad'en i cirkulære bevægelser på det område du ønsker at fjerne hår fra. De cirkulære bevægelser fjerner stille og roligt håret og eventuelle døde og tørre hudceller. Det giver dig dejlig blød og frisk hud bagefter. Efter behandlingen, så anbefales det at bruge en fed hudcreme, som kan gå ind og give huden fugt og vigtige vitaminer.

  BEMÆRK: Eksfoliering (pealing af huden) efterlader din hud sårbar. Derfor anbefaler eksperter at man kun bruger Hårfjernings Pads 2 gange om igen. - Ved regelmæssig fjernelse af hår og hårsække, så vil hårene være nemmere at fjerne og de vil også vokse langsommere. Hvis du er vant til at plukke dine øjenbryn, så er det den samme proces. Altså at øjenbrynene bliver nemmere med tiden at plukke og de vokser langsommere ved regelmæssig plukning.Depil Pads kan bruges af både mænd og kvinder. Ligeledes kan de bruges alle steder på kroppen, hvor du ønsker at fjerne hårvækst.

  Sættet indeholder:

  1 x Stor Pad (til ben, arme, ryg mm.) 

  1 x Lille Pad (til ansigt, hænder, fødder mm.)

  5 x Udskiftnings pads til den store Pad

  5 x Udskiftnings pads til den lille Pad

  1 x Opbevaringspose

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /