Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 250 gange

Hard Water Wand Kalkfjerner

  Del

  zoom
  Hard Water Wand Kalkfjerner
  Set 250 gange

  Smart kalkfjerner der nemt fjerner kalkaflejninger og rust i f.eks. toilettet. Lavet af vulkansk pimpsten. Ridser hverken kummer eller fliser. Badeværelset er et af de mest besværlige rum at rengøre? og det er især kalkaflejringer i toilettet og på fliser og badekar der kan være næsten umulige at fjerne uden at tage drastiske skridt i brug. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Smart kalkfjerner der nemt fjerner kalkaflejninger og rust i f.eks. toilettet. Lavet af vulkansk pimpsten. Ridser hverken kummer eller fliser. Badeværelset er et af de mest besværlige rum at rengøre? og det er især kalkaflejringer i toilettet og på fliser og badekar der kan være næsten umulige at fjerne uden at tage drastiske skridt i brug. Læs mere nedenfor.

  Men nu er det slut med at bruge hårde rengøringsmidler og skrappe kemikalier!

  Rengør dit toilet og få det fri for kalk og rust med det fantastiske rengøringsværktøj af vulkansk pimpsten. Hard Water Wand fjerner kalcium, kalk, rust og pletter fra hårdt vand. Du kan også rengøre dit badekar, bruser, håndvask og dine fliser. Det er nemt og dine kummer bliver ikke ridsede.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /