Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 9801 gange

Handy Heater – Mini radiator

  Del

  zoom
  Handy Heater – Mini radiator
  Set 9801 gange

  Med Handy Heater Mini radiatoren kan du hurtigt og nemt opvarme rum, som enten ikke har en varmekilde, eller hvor du bare har brug for lidt varme til en kølig sommeraften. Handy Heater opvarmer nemt rum op til 25 m2. Få flere informationer om den lille, smarte radiator herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -20%
  Køb 1 399,00 kr./stk.
  Køb 2 379,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  999999432 item(s) left
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med Handy Heater Mini radiatoren kan du hurtigt og nemt opvarme rum, som enten ikke har en varmekilde, eller hvor du bare har brug for lidt varme til en kølig sommeraften. Handy Heater opvarmer nemt rum op til 25 m2. Få flere informationer om den lille, smarte radiator herunder.

  Handy Heater mini radiatoren er en kraftfuld, lille sag på hele 370 watt. Den passer i alle stikkontakter, og sidder helt plant med væggen, så du undgår farlige ledninger og samtidig bruger minimalt af plads. 

  Den har termostat, så du kan indstille den til temperaturer mellem 15 og 30° C. Temperaturen ses på det digitale LED display. Du kan også vælge mellem 2 forskellige hastigheder på den lydsvage ventilator – høj og lav – så du bestemmer selv, hvor hurtigt varmen skal spredes i rummet.

  Den fylder næsten ingenting – 16,2 x 9,2 x 12,7 cm (højde x bredde x dybde) – og den vejer da også kun ca. ½ kg.

  Rejsevenlig radiator

  Den forholdsvis lille størrelse, det kompakte design og den minimale vægt gør radiatoren nem at flytte fra rum til rum. Men det gør den også nem at tage med dig, når du skal ud at rejse, skal i sommerhuset eller på campingtur.

  Handy Heater er fuldstændig sikker at bruge. Den har keramiske varmeelementer, er udstyret med et håndtag, der ikke bliver varmt og har automatisk afbrydelse.

  Radiator med programmerbar timer

  Du kan indstille radiatoren til at varme på de tidspunkter, du ønsker. Handy Heater har nemlig en 12 timers programmerbar timer. Ønsker du f.eks. varme i stuen, inden du står op, så sæt timeren til, så Handy Heater tænder, inden du skal ud af sengen. 

  Billig Handy Heater radiator

  Ikke alene giver Handy Heater dig hurtigt og nemt varme hvor som helst, du får den også til vores sædvanlige lave pris. Køb din Handy Heater i dag, og undgå kolde rum, hvor du skal sidde med store sweatere på eller tykke tæppe over dig. Handy Heater sørger for varmen.

  Modellen er danske stikkontakter.

  Strøm: Den bruger 350 watt. Men den indbygget blæser gør at den hurtig fordeler varmen i rummet og ikke skal være tændt ret længe, i forhold til traditionelle radiatorer, som ikke fordeler varmen. 

  NB! Grundet stort efterspørgsel i hele europa, kan det variaere om vi sender den tyske eller hollandske model. Den eneste forskel er navnet på kassen. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /