Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Hånd & Fodaftryk sæt til babyer

  Del

  zoom
  Hånd & Fodaftryk sæt til babyer

  Fantastisk 3D Hånd og Fod aftryks sæt til babyer. Forevig din baby's fantastiske små hænder og fødder! Anvend gips og den specielle gel, som giver et flot 3D relief. Træramme medfølger. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 119,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fantastisk 3D Hånd og Fod aftryks sæt til babyer. Forevig din baby's fantastiske små hænder og fødder! Anvend gips og den specielle gel, som giver et flot 3D relief. Træramme medfølger. Læs mere nedenfor.

  Skynd dig at forevige din baby's nuttede små hænder og fødder! Pludselig er det for sent og de er blevet teenagere! - Den perfekte gave til bedsteforældre, onkler og tanter!

  Hver gang der bliver født et lille barn i familien, så er det en glædelig og positiv begivenhed. Det bringer smil på læberne og giver en dejlig energi. Derfor er det også vigtigt at man får foreviget så meget som muligt af denne fantastiske begivenhed.

  Der findes vel ikke noget mere bedårende i denne verden end en baby's bittesmå fødder og hænder. Ved at bruge et af disse Hånd&Fodaftryks reliefer, så kan du lave et fantastisk flot 3D aftryk, som du kan gemme for altid. Et aftryk af barnets fødder og hænder er som en tidskapsel. Det er en periode, som aldrig kommer igen og før du aner det, så er de blevet store.

  Det kan bruges til gave til bedsteforældre eller anden familie. Det er noget som alle vil blive utrolig glade for at få til jul eller fødselsdage.

  Med dette sæt får du en gel, gipsen og en ramme til at sætte det i bagefter.

  Det fungere meget enkelt: Gelen bruges til at placere babyens fødder og hænder i. På den måde kommer der et 3D relief/aftryk i gelen. Aftrykket fyldes så med gipsen og vupti, så har du et fantastisk relief.

  Sættet indeholder:

  • Gips blanding
  • Gel blanding
  • Fotoramme - 21,5 x 21,5 x 2 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /