Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Hængende affugter til skabet - 450 ml

  Del

  zoom
  Hængende affugter til skabet - 450 ml

  Få bugt med fugt i skabet og møl i tøjet med den smarte affugter på 450ml til små opholds- og opbevaringssteder, såsom til din bil, dit wc, din campingvogn, kælder, garage eller båd. Denne affugter ophænges let på dens krog i dit skab og klarer problemer med fugt i et snuptag, mens den eliminerer lugte og forbedrer luftkvaliteten i dit hjem. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 25,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få bugt med fugt i skabet og møl i tøjet med den smarte affugter på 450ml til små opholds- og opbevaringssteder, såsom til din bil, dit wc, din campingvogn, kælder, garage eller båd. Denne affugter ophænges let på dens krog i dit skab og klarer problemer med fugt i et snuptag, mens den eliminerer lugte og forbedrer luftkvaliteten i dit hjem. Læs mere nedenfor.

  Skab et sundt indeklima
  Der skal faktisk ikke mere til end en billig affugter til dit skab eller dit badeværelse, for at skabe et sundt indeklima i dit hjem. Den kompakte affugter tilbyder en hurtig og nem måde at afhjælpe fugt og forbedre luftkvaliteten, ved at absorbere fugt fra den omgivende atmosfære og isolere det inde i affugteren.

  Kombination af dens smarte funktion og affugterens lille kompakte størrelse gør den især nyttig til at tørre små steder med lidt plads og luftcirkulation, da den reducerer kondens og forhindrer opbygning af skimmel og mug. Affugteren er således ideel til brug i garderobeskabe, skabe, opbevaringskasser og under dræn, hvor fugt er et problem, så du let kan slippe af med møl i tøjet og fugt i skabet.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /