Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 127 gange

Guard’n Care Myggeafskrækker i nøglering

  Del

  zoom
  Guard’n Care Myggeafskrækker i nøglering
  Set 127 gange

  Du kender sikkert allerede de dér myggeafskrækkere, som kan stå i dit hjem og udsende en højfrekvent lyd, som skræmmer myg og andre generende insekter væk. Det er samme effektive teknik denne myggeafskrækker i nøglering bruger. Den er bare nemmere at have med dig – altid – i hele myggesæsonen. Læs mere herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -41%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Du kender sikkert allerede de dér myggeafskrækkere, som kan stå i dit hjem og udsende en højfrekvent lyd, som skræmmer myg og andre generende insekter væk. Det er samme effektive teknik denne myggeafskrækker i nøglering bruger. Den er bare nemmere at have med dig – altid – i hele myggesæsonen. Læs mere herunder.

  Hold myggene væk ved hjælp af denne myggeafskrækker i nøglering. Hav den på dig, eller placer den ved siden af din seng eller luftmadras i teltet, når du er på ferie. Den er kompakt og nem at have med i selv den mest minimalistiske oppakning – f.eks. på vandreturen i fjeldet eller fisketuren på åens bred.

  Myggeafskrækker med lommelygte

  Ud over at være monteret i en nøglering har myggeafskrækkeren også en anden praktisk gimmick. Den har indbygget LED lygte. Så skal du op om natten på campingpladsen, er det nemt at lyse vej til toiletterne.

  OBS: nogle mennesker vil kunne høre den højfrekvente lyd.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /