Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Guard’n Care Muldvarpefælde

  Del

  zoom
  Guard’n Care Muldvarpefælde

  Muldvarper anses normalt for skadedyr, fordi de underminerer havejorden og skaber grimme skud oven på jorden. Men i skoven, hvor vi ikke har samme præferencer, er muldvarpen faktisk et nyttedyr, da den gennemlufter jorden. Så har du muldvarper i din have, så fang dem med denne Guard’n Care Muldvarpefælde, og sæt muldvarpen ud i skoven. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -26%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Muldvarper anses normalt for skadedyr, fordi de underminerer havejorden og skaber grimme skud oven på jorden. Men i skoven, hvor vi ikke har samme præferencer, er muldvarpen faktisk et nyttedyr, da den gennemlufter jorden. Så har du muldvarper i din have, så fang dem med denne Guard’n Care Muldvarpefælde, og sæt muldvarpen ud i skoven.

  Denne muldvarpefælde fra Guard’n Care fanger muldvarpen levende på en human måde, så du kan sætte den ud et mere fordelagtigt sted end din have.

  Human muldvarpefælde

  Fælden sættes ind i muldvarpens underjordiske gange, hvorefter muldvarpen kravler ind i den ene eller den anden ende – fælden har åbning i begge ender – og kan ikke komme ud igen. Husk at tjekke fælden jævnligt, så muldvarpen ikke lider sultedøden.

  Herefter kan du køre den ud i skoven og slippe den fri, så den kan gøre nytte i skovbunden.

  Fælden måler 20 x 5 cm.

  Køb muldvarpefælden i dag, og få en muldvarpefri have.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...