Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 110 gange

Guard’n Care hvepsefælde

  Del

  zoom
  Guard’n Care hvepsefælde
  Set 110 gange
  ID nr.: 2849

  Der er intet, der kan ødelægge en grillaften eller sommerhygge med is i haven som hvepse. De små bidske insekter, der kan få enhver til at hoppe op fra stolen. Med hvepsefælden fra Guard’n Care behøver du ikke at rende hele aftenen med en sammenfoldet avis for at holde hvepsene væk. Læs mere om den smarte fælde her. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er intet, der kan ødelægge en grillaften eller sommerhygge med is i haven som hvepse. De små bidske insekter, der kan få enhver til at hoppe op fra stolen. Med hvepsefælden fra Guard’n Care behøver du ikke at rende hele aftenen med en sammenfoldet avis for at holde hvepsene væk. Læs mere om den smarte fælde her.

  Hvepsefælden fra Guard’n Care er en både nem og human måde at slippe for hvepse på. Kuglen skal blot hænges op og fyldes med en sukkerholdig drik eller øl. Således tiltrækker fælden først og fremmest flere hvepse end dit frokostbord, men sørger også for, at de ikke kommer tilbage.  

  Fang, og tøm

  Hvepsefælden har en automatisk lås, så hvepsene bliver fanget i kuglen efter at være fløjet derind. Efter brug tømmes hvepsefælden nemt ved at skrue låget af og hælde sukkervand og hvepse ud.

  Du bruger på den måde altså hverken gift eller andet farligt til at komme hvepsene til livs.

  Mål: Diameter: 9 cm x højde 13 cm. Sælges assorteret i farver. (grøn, gul og rød)

  Please, wait...
  /